DorpsQuiz 2019 is ten einde en wat was het weer een topavond!
Allereerst hadden we het weer mee, waardoor de doe-opdrachten extra leuk waren om te doen.
Daarnaast zijn enkele van ons tijdens de quiz langs een aantal groepen thuis geweest die druk bezig waren met de vragen. We troffen daar serieuze, gezellige en hilarische taferelen aan.

Het feest was dé fantastische afsluiter van een toch al geweldige quizavond: topdrukte, een live-optreden, toffe dj en natuurlijk een knallende ontknoping met een gloednieuwe winnaar: SOK Dreamteam!

De reacties zijn lovend en wij, de organisatoren van de DorpsQuiz kijken met een gevoel van trots terug op deze memorabele jubileumeditie.
Via deze weg willen wij graag Kraanpop, alle sponsoren, alle vrijwilligers en iedereen die ook maar een beetje heeft bijgedragen aan deze DorpsQuiz van harte bedanken!

Kijk hier voor de foto’s en de eindstand…

Wisselbokaal

De DorpsQuiz heeft 4 winnaars. Lijst 5 heeft de allereerste gewonnen in 2015. Een jaar later ging Doeltreffend er met de winst vandoor, gevolgd door Gin Gezeik en afgelopen jaar weer Lijst 5.

Digitaal

Ook dit jaar is de quiz weer digitaal. De antwoorden voer je online in, zodat we dezelfde avond de uitslag bekend kunnen maken.

Topconditie

We hebben weer een geheime opdracht, dus zorg voor een topconditie! Of toch niet..

Op locatie

Met je team werk je op een zelfgekozen locatie aan de quizvragen en doe-opdrachten. Tips van ervaringsdeskundigen: regel een cateraar, verdeel de taken en heb veel lol.

Feestavond

Alle teams sluiten de quiz samen af met een geweldig feest in de tent van Kraanpop. Je bent hier welkom vanaf 21:00 uur.

Wat is de DorpsQuiz?

De DorpsQuiz is een quiz voor én door Berkel-Enschot. Alle inwoners mogen meedoen. De enige regel is dat je je inschrijft als groep van ongeveer 15 tot 20 personen. De DorpsQuiz is al een traditie in veel Brabantse dorpen. Berkel-Enschot organiseert het voor de vijfde keer na succesvolle edities in 2015, 2016, 2017 en 2018.

Inschrijven
Zin om mee te doen, meld je dan aan als groep van ongeveer 15 tot 20 personen. Leeftijd speelt geen rol. Houd er wel rekening mee dat er behalve kennisvragen ook een aantal actieve doe-opdrachten zijn. Per team zijn de kosten €30.

Digitaal
DorpsQuiz Berkel-Enschot is ook dit jaar weer digitaal. De antwoorden op de quiz worden door een aangewezen persoon van elk team digitaal ingevoerd. Geen gedoe met pen en papier, maar duidelijke antwoordmogelijkheden en een vereenvoudigde en correcte jurering. Dankzij de digitale quiz kunnen we de zelfde avond het winnende team bekend maken.

Organisatie

De organisatie is in handen van 15 dorpsgenoten. Allen met verschillende interesses en activiteiten, en allemaal mensen met hun hart en hoofd vol van Berkel-Enschot en Heukelom.

Commissie Quizvragen
Aniek Vugs, Thorwald van de Ven, Mike Vermeer, Marthe Robben, Jeanette Vrinds, Sabine Hekkens, Tim Vugs en Lotte de Rooij

Commissie Sponsoring
Astrid Frijters

Commissie Facilitair
Wendy Dassen en Koen Wouters

Commissie Communicatie
Iris Coolen, Cristel Bekkers en Marnick van den Brand

Secretariaat
Patricia Wouters

Onze sponsoren

Gouden sponsoren

Zilveren sponsoren

Bronzen sponsoren

Vrienden van de DorpsQuiz