Reglement

  1. Het team: Het aantal teamleden is onbeperkt. Maar voor het goed uitvoeren van de quiz is een team tussen de 15 en 20 personen ideaal. Wijs een teamleider aan, verzin een leuke teamnaam en schrijf je in.
  2. Het inschrijfformulier: Inschrijven moet via het inschrijfformulier op de site en kan tot en met zondag 3 september. VOL = VOL
  3. Beantwoorden opdrachten: Deelnemers mogen alle mogelijke hulpmiddelen inzetten, bijvoorbeeld: computers, vrienden, familie, kennissen, telefoon, enz.
  4. Veiligheid: Deelnemers moeten op locatie in het dorp vragen oplossen. Volg daarbij de verkeersregels en zorg desnoods voor hesjes.
  5. Vragenlijst: Op 29 september melden de teamleiders zich vanaf 18.00 uur op de afgesproken locatie. Hier krijgen ze een inlogcode voor de website met alle vragen en opdrachten. De antwoorden moet voor 21:00 uur verzonden zijn. Ook als niet alle vragen beantwoord zijn, kun je de lijst verzenden.
  6. Het invullen: De computer leest de antwoorden. Geef dus precies het antwoord op de vraag en let op spelling. Een verkeerd gespeld woord kost punten. Ook informatie, verkregen via Wikipedia, of Google hoeft niet altijd juist te zijn.
  7. Uitslag: De uitslag wordt diezelfde avond bekend gemaakt tijdens een gezellige feestavond in de tent van Kraanpop. Iedereen is hier vanaf 21:00 uur welkom de uitslag te horen. De uitslag is bindend en staat niet ter discussie. Indien zich situaties voordoen waarin dit reglement niet voorziet, neemt de organisatie een niet aan te vechten beslissing.
  8. Aansprakelijkheid: De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor negatieve gevolgen, die zijn veroorzaakt tijdens het deelnemen aan deze DorpsQuiz.